Over het bank forum (www.bankenforum.nl)

Heb je een vraag of opmerking over het bank forum? Plaats hier alle berichten voor en over het bank forum.
Forumbeheer
Beheerder
Berichten: 15
Lid geworden op: za 20 jul 2013, 20:03
Locatie: Amsterdam

Over het bank forum (www.bankenforum.nl)

Bericht door Forumbeheer » ma 18 nov 2013, 21:26

Het bank forum (www.bankenforum.nl) is een onafhankelijke website waar mensen antwoord kunnen krijgen en vinden op allerhande bankvragen. Op het forum is ruimte om vragen te stellen, tips te geven en ervaringen te delen. Onderwerpen die op het forum centraal staan zijn: Betalen & Sparen, Hypotheken & Lenen, Beleggen & Aandelen, en Zakelijk bankieren.

Het forum is op geen enkele manier verbonden aan een bank of andere financiële dienstverlener. Het forum is tot stand gekomen vanuit de behoefte om één centrale plek op het internet te hebben waar mensen antwoord op bankvragen kunnen vinden en krijgen. Een forum waar men onafhankelijk advies kan krijgen en waar men daadwerkelijk slimmer en/of bewuster bezig kan zijn met bankzaken. De doelstelling van het forum is dan ook kort samen te vatten in een verbastering van een bekend spreekwoord: Door de Bomen het Bos weer zien!

Komende tijd werken we samen met jullie naar het verbeteren en uitbouwen van het forum. Naar behoeften maken we nieuwe categorieën aan, zoals bankgerelateerd (ABN-Amro, Rabobank, ING, etc) en geven we het forum nieuwe functionaliteiten. Het forum groeit zo mee met de behoeften van de gebruikers van het forum.

Heb je tips om het forum verder te verbeteren, wil je moderator worden of heb je anderszins iets te melden? Neem dan contact op via info@bankenforum.nl