Kosten Rabobank app

In dit forum kun je terecht met vragen, tips en ervaringen over alles wat met zakelijk bankieren te maken heeft.
Gerben1231
Lid bank forum
Berichten: 1
Lid geworden op: ma 01 dec 2014, 19:20

Kosten Rabobank app

Bericht door Gerben1231 » ma 01 dec 2014, 19:25

Tot mijn verbazing kwam ik er vandaag achter dat het openen van de Rabobank app om je saldo te zien € 0,07 per keer kost! Dit berekent de Rabobank bij zakelijke rekeningen per keer dat je de app opent. :thumbdown:
Ik vind het ronduit schandalig en ben zeer verbaasd dat dit zo onbekend is bij het grote publiek, blijkbaar!

Herman
Lid bank forum
Berichten: 31
Lid geworden op: zo 21 jul 2013, 22:16

Re: Kosten Rabobank app

Bericht door Herman » wo 03 dec 2014, 20:16

Hallo Gerben,

Ik heb het even nagezocht. In de begeleidende tekst op de website van de Rabobank wordt vermeld dat er GEEN kosten aan het gebruik van zakelijk bankieren met de app verbonden zijn:
Rabo Mobielbankieren is onderdeel van uw Rabo Internetbankieren. U betaalt geen aparte kosten. Transactiekosten zijn hetzelfde als binnen Rabo Internetbankieren. Tijdens het mobiel bankieren via de app of de mobiele site maakt u gebruik van mobiel internet. De kosten variëren per abonnement en provider. U betaalt verder de normale kosten voor zakelijk betalingsverkeer.
Kijk ik echter in de tarievenlijst zakelijk betalnigskvereer dan staat daar onder het onderwerp "saldo en rekeninginformatie" het volgende vermeld:
Informatiekosten via Rabo Internetbankieren (Professional), RCM, RDC en
SWIFT Fileact per mutatie € 0,07
Het raadplegen van je saldo op een zakelijke rekening kost dus gewoon geld. Zorgewekkend, vooral omdat je toch even moet zoeken naar die informatie en een stukje service van de rabobank voor de zakelijke klant hier totaal ontbreekt.

Dank voor het melden Gerben! Ga je nog contact opnemen met de Rabobank?

Yv Ooijen
Lid bank forum
Berichten: 3
Lid geworden op: za 30 nov 2013, 16:47

Re: Kosten Rabobank app

Bericht door Yv Ooijen » do 04 dec 2014, 11:47

Ik heb sinds kort de app op mijn mobiel staan maar nog niet gebruikt. Ik ben dan ook blij dat ik dit hier op het forum lees.

Schandalig dat ondernemers geld moeten betalen voor het inzien van het saldo op hun zakelijke rekening via de app. :thumbdown:

Plaats reactie